Referenser

Vad tycker beställare och åhörare?

”Jeanette Bohman visar med tydlighet och humor på svårigheter med att driva företag, men också på glädjen och drivkraften bakom. Ett viktigt föredrag för alla som vill förstå företagares villkor och verklighet bättre.”

Pernilla Enebrink, Tillväxtverket
———————————————-
”Jeanette Bohman ger den entreprenöriella processen ett ansikte. På ett konkret och humoristiskt sätt beskriver hon resan från sin önskedröm till det välskötta företag hon och familjen idag byggt upp i en övergiven gård i Skivarp. Och vilken resa! Berättelser om allt från köksplanering och galna kockar till inredning och diskussioner med myndigheter, alla turer är ytterst underhållande.”

Ulla-Lisa Thorden, Republic Consulting AB
———————————————-

”Att lyssna till Jeanettes resa genom livet och målinriktade arbete med att återskapa ett äkta värdhus i Skivarp är oerhört inspirerande. Och att sedan inse att hon är en tillgång för hela branschen genom sitt orädda ifrågasättande och starka engagemang för bättre villkor för en hel bransch, gör en nästan förälskad.”

Anna Stenström, Mustach Reklambyrå AB
———————————————-

”Jeanettes föreläsning om regelbörda för företagare ger ord för det många företagare får genomgå för att driva företag i Sverige. Hon är konkret och engagerad, föreläsningen lämnar ingen oberörd”

Ann-Christin L Frickner
———————————————-

”Hon la upp det verkligen bra. Även om det nu var ett tag sedan hon startade så var det själva starten hon pratade om. ”Gamla företagare” tenderar att tappa det och vara mer inriktad på marknadsföring. Hon pushade även för ambassadörsprogrammet, vilket var toppen! Hon gav en seriös bild av företagandet, men också vad som är så roligt med det.
Henne tycker jag verkligen vi kan använda igen!”
 
Helene Svedberg, Starta Företag dagen

 

Lämna en kommentar